CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 7 oktober 2012

Veel te lang geleden!!!

Ik zie tot mijn grote schaamte dat het alweer in mei is geweest dat ik voor het laatst een blog bericht heb geplaatst, schaam, schaam!
Ik ben niet veel bezig geweest met scrappen en met taarten ook niet.
Daar zat de zomervakantie nog tussen en ook de bruiloft van mijn vriendin waar ik ceremoniemeester was, dat kost natuurlijk ook best een hoop tijd...
We gaan ook binnenkort verbouwen, dus dan heb ik ook even niet veel tijd om te scrappen, hoewel het nu eindelijk weer eens begint te kriebelen!
Dat is ook echt lang weggeweest, ik had totaal geen zin.
In november ga ik  een week naar mijn ouders in amerika samen met mijn oma, waar ik enorm naar uit zie, dus wie weet kan ik daar weer wat mooie spullen kopen...
Ik heb maar 1 taartje en 2 kaartjes te laten zien aan jullie, hopelijk  komt daar snel verandering in, maar dat duurt nog wel even.
Tot snel weer.

Groetjes Inge

Lego taart voor Luca

Lego taart voor Luca

Kaart voor onze vrienden voor de wedding...

kaart voor oom en tante die 60 jaar getrouwd zijn...

1 reacties:

Nonnie

Wauw, wat een gave taart weer! En leuke kaart ook! En schaam je maar niet te erg, ik was pas weer op mijn blog aan het schrijven na 9 maanden ofzo. Dan valt mei nog mee :-). Maar ja, bij mij komt ook bijna niemand kijken dus mijn updates worden niet zo gemist, hahaha. Bovendien ben ik pas dit jaar begonnen met bloggen. Ik ga jou ook zeker volgen want ik vind je taarten echt te gek! Succes met de verbouwing!

Groetjes,
Manon

Een reactie posten