CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 19 mei 2012

Weer wat kaartjes en een taart...

Hallo allemaal,

Ik heb de laatste  2 weken weer wat kaartjes gemaakt, er waren wat baby's geboren waaronder mijn neefje Bram.
Ook was een vriend jarig die 40 werd, dus daar ook een kaartje voor, voor mijn schoonzusje die jarig was en nog een kaartje met liefs, voor? (dat weet ik nog niet)

Vandaag was Lukas jarig, een buurjongetje, die helemaal gek is van Mega Toby, dus ik mocht een mega toby taart maken, hij was er zelf erg blij mee, en ze vonden hem erg lekker, dus ik ook weer blij, hoewel ik (uiteraard) niet helemaal tevreden was, maar goed, dat ben ik niet snel denk ik...

En... mijn ouders zijn weer terug uit Amerika vor 5 weken, en hebben aardig wat bestelde spullen meegenomen voor me, dus bij deze ook even een foto van mijn nieuwe scrapspullen!
Heerlijk om ze weer even hier te hebben!

Veel kijkplezier weer.

Groetjes IngeTaart voor Lukas

Mijn spullen!!!

2 reacties:

Johanna

Ze blijven geweldig, de kaartjes met de muisjes! Helemaal leuk! en wat een mooie spulletjes heb je gekregen van je ouders, dat wordt scrappen :)
Groetjes, Johanna

Miranda

Super de kaartjes allemaal!!! Lekker bezig geweest zeg! En wat is e taart gaaf geworden! Mooi wel de letters, leuk dat we ze nu gekocht hebben! En tja, de spullen uit Amerika! Ben er super blij mee! Zo lief dat je ouders wilde sjouwen!!! :D

Een reactie posten