CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 14 oktober 2011

Lekker bezig geweest!

Hallo allemaal,

De laatste tijd ben ik weer lekker druk bezig geweest!
Ik heb allereerst weer een aantal kaartjes gemaakt en daarnaast ook nog even 2 taarten samen met Miranda gemaakt, en weer met mijn minialbum bezig geweest, die gaat ook al aardig opschieten, dus ik hoop dat ik hem jullie snel kan laten zien!

Het eerste kaartje is een geboortekaartje voor vrienden die een tweeling hebben gekregen, ik heb het papier van echo park, (little girl) gebruikt.
Ik had de babyplaatjes nog liggen, en dacht dat is ook weleens leuk om te gebruiken...Het volgende kaartje was voor mijn neefje die jarig was, en ja, wat moet je nou voor kaartje maken voor een jongen van 8? Nou een beetje stoer dus...


Een kaartje voor mijn schoonzusje die zwanger is, en in mei de baby verwacht...


Nog een zwangerschaps kaartje, maar dan voor mijn buurvrouw die ook in april/mei uitgerekend is...

Geboorte kaart voor overburen...


Deze kaart had ik voor mijn oma gemaakt, die was op vakantie gevallen, en heeft wat ribben gekneusd, gelukkig viel het verder mee, maar ik daht ik stuur haar even een kaartje!Cars taart voor Stijn, samen met Miranda gemaakt...


Deze minnie mouse taart mochten Miranda en ik maken voor een oud collega, haar dochtertje werd gister 2 en is gek van minnie mouse, de taart viel goed in de smaak! Zelf waren we er ook wel blij mee, het is weer eens wat anders...Ik hoop dat jullie het allemaal een beetje leuk vonden, bedankt voor het kijken weer, en een reactie vind ik altijd leuk!
Tot snel weer.

Groetjes Inge

6 reacties:

Miranda

Zo dat zijn heel wat leuke creaties zeg!!! Leuk hoor!! Blijf het nog steeds super leuk vinden dat je nu 'om' bent!!!

Fijn weekend!

Familie De Jong

Hoi Inge,
Ziet er allemaal mooi en leuk uit zeg, ik ben jaloers op je kunsten.
Groetjes,
Marjan

Ria

Leuke kaarten en de taarten zien er heerlijk uit.

Knutselfreak

Allereerst bedankt voor je berichtje op mijn blog. Heb gelijk ook even bij jouw rondgekeken. Wat een super creatie's maak jij. Vooral de taarten vind ik super! Als je de haarelastiekjes wilt kopen, kan je via de link op mijn blog (bovenaan bij de berichten) naar mijn webwinkel gaan.
Groetjes,
Selma

Jol@nd@

Je kaarten zijn echt heel mooi geworden! Echt prachtige die taarten!

Groetjes Jolanda

Marlies

Wat ben je weer lekker bezig geweest! De kaartjes zijn stuk voor stuk helemaal super en die taarten zien er geweldig uit!
Groetjes, Marlies

Een reactie posten