CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 31 december 2011

Laatste blog van dit jaar!

Hallo allemaal,

Het is alweer even geleden dat ik een blog heb geplaatst, maar heb intussen niet stil gezeten hoor!
Ik heb weer een aantal kaarten gemaakt, voor geboorte, trouwdag, jubileum, verjaardag, 1 kerstkaart voor speciale mensen.








Mijn moeder die in Amerika woont is 3 januari jarig, en uiteraard wilde ik voor haar ook een mooi kaartje maken voor haar verjaardag.
Toen ik bezig was, wilden Luca en Lois ook graag een kaart maken voor haar, ik ben benieuwd hoe zij ze vind ik denk dat ze ze al gehad heeft, maar ik wacht nog heel even met plaatsen van de foto's want misschien heeft ze ze nog niet open gemaakt...

Lois heeft ook nog kerstkaaten gemaakt voor de meisjes uit haar klas, en zie hier het resultaat...


En dan eindelijk... het begin van mijn December Daily!!!
De map had ik al even klaarliggen, gepimpt en al, maar vorige week heb ik eindelijk een begin gemaakt met de invulling ervan, ik heb dag 1 t/m 3 klaar, en ga volgende week stug verder, heb er helemaal zin in.
Nu met ik volgende week ook gaan beginnen met mijn Project life, dus ik wil hem wel snel af gaan maken.








Nou dat was het weer voor deze keer, en voor dit jaar... allemaal heel erg bedankt voor het kijken en voor jullie reacties.
Ik wens iedereen een heel goede jaarwisseling en een voorspoedig nieuwjaar!!!!

Liefs Inge


maandag 12 december 2011

Taart en kadootje voor vriendinnetje

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer, met dit keer  een taart om te laten zien!
Ik moest voor vandaag een taart maken voor een meisje ui Lois d'r klas.
Het moets een lekkere roze meisjes taart worden.
Dus dat heb ik dan maar gedaan, met kroontje, en vlinders en bloemen... Ze vonden hem weer erg leuk, maar ik was zelf minder tevreden, paar schoonheids foutjes, en een kroontje maken... dat is echt mijn ding niet, misschien moet ik eens goed kijken hoe ik het precies moet doen, en mooi straks krijg, maar goed, de klant was tevreden.

Vorige week ben ik bij mijn vriendin in Ede geweest, en aangezien ze jarig was geweest moest ik weer eens een origineel kado verzinnen, toen kwam ik vorige week en advertentie tegen voor een ladies night met een film voorstelling van de EO, dus ik dacht dat is het... en het is ook nog eens in Ede, dus dat kwam mooi uit, ik heb meteen gereserveerd voor 28 januari, de reservering uitgeprint en toen moest ik natuurlijk een leuk hoesje eromheen maken, dus zie hier het resultaat...

Veel kijk plezier weer, en tot snel!






Alvast bedankt voor de reacties.

Liefs Inge

woensdag 7 december 2011

December Daily! en Porject Life!

Hallo allemaal,

Ik ben begonnen met mijn December Daily, dat betekend (voor degene onder mijn bloggers die niet scrappen) dat ik van iedere dag van december een foto of meerdere ga scrappen, en hier een leuk album van maak.
Tot nu toe heb ik ale foto's wel op orde, en alvast wat besteld, en als het goe dis komen ze morgen binnen, dus dna kan ik echt gaan beginnen!
Ik ga ook meedoen met het project life, en ik begin daarmee in januari, dit is dus een heel jaar, en ik probeer iedere week een pagina te maken.
Ik hoop dta ik het allemaal een beetje bij kan houden.
Heb er nu al super veel zin in.
Op facebook hebben we ook een pagina waar degen die meedoen opstaan en daar kan ik veel voorbeelden en tips vinden.
Heel erg leuk allemaal.
Nou jullie gaan snel het eerste resultaat zien, maar eerst kom ik volgende week nog terug met een taart, want ja dat gaat ook gewoon door...
Bedankt voor het kijken weer en jullie leuke reacties...

Groetjes Inge